Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çekmeköy'de yüzlerce kişi kan bağışında bulundu

        (Fotoğraflı)

        Cenk İşver

        İSTANBUL (İHA) - Çekmeköy'de düzenlenen kampanyaya destek veren yüzlerce vatandaş kan bağışında bulundu. Vatandaşlara teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, kan bağışının önemini vurguladı.

        Çekmeköy Madenler Meydanı'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi  ve Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği etkinlike Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da katıldı.

        Mehter takımının marşları eşliğinde gerçekleştirilen kampanyaya çok sayıda vatandaş destek verdi. Kan bağışının önemine dikkat çeken vatandaşlar, kurulan çadırlara gelerek kan verdi. Kan veren vatandaşlara teşekkür eden başkan Ahmet Poyraz, kampanyaya destek çağrısında bulundu.

        Başkan Ahmet Poyraz, "Bugün kan veren kardeşlerimi tebrik ediyorum. Herkesin çok duyarlı olması gereken bir süreçten geçiyoruz. Bu organizasyonu tertip eden başta siyasi partilerimize, Fenerbahçeliler Çekmeköy Derneği'mize ve emeği geçen Kızılay'ımız başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. 29 Ekim olması sebebiyle de çok anlamlı bir gün" diye konuştu.

        (Cİ-HB-Y)

        29.10.2016 14:14:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler