Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ovacık'ta Cumhuriyet Koşusu düzenlendi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Sidar Eren

        Kamera : Sidar Eren

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla koşu yarışması düzenlendi.

        Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen koşu yarışması, Tunceli Caddesi üzerinde yapıldı. Değirmendere mevkiinde başlayan ve konutlar bölgesinde son bulan yarışmaya, Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun Ortaokulu ve Yeşilyazı Hoca Ahmet Yesevi Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan olmak üzere toplam 35 öğrenci katıldı. Üç kategoride düzenlenen Cumhuriyet Koşusu'na katılan öğrencilerin yakınları da çocuklarını seyretmek için koşu alanına geldi. Uzun mesafe koşarak yarışmaya katılan bazı öğrencilerin, bitiş çizgisinde yorgun düştüğü gözlendi.

        Yarışmada, kızlar kategorisinde birinci Zilan Şaylı, ikinci Benge Su Kılıç, üçüncü Ezel Soylu, dördüncü ise Yelda Kılıç oldu. Erkekler kategorisinde ise Baran Yarar birinciliği, Deniz Elmas ikinciliği, Ozan Kagır üçüncülüğü, Abidin İşçan'da dördüncülüğü elde etti. 8'inci sınıf kız-erkek karışık kategorisinde ise Okan Düşkün birinci, Ekin Deniz Ayata ikinci, Murat Düşkün üçüncü, Seyit Sarıtaş dördüncü oldu.

        Derece alan öğrencilere, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni sırasında, Ovacık Kaymakamı Kürşad Karaca, Garnizon Komutanı Binbaşı Gülhan Kılıç ve Ovacık Belediye Başkan Vekili Senem Yerlikaya tarafından madalyaları verildi.

        (SE-MP-Y)

        29.10.2016 15:10:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler