Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gelibolu'da Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Seçim Turşucu

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Gelibolu İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93'üncü yıldönümü törenle kutlandı.

        Gelibolu'da düzenlenen tören, Kaymakam Oktay Çağatay'ın tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından gerçekleşen törende, Kaymakam Oktay Çağatay, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral İzzet Çetingöz ve Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, öğrencilerin,askeri birliklerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan kaymakamı Oktay Çağatay, "Ulu önder Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet, Türkiye'nin çağdaş ve demokratik bir ülke olarak varlığını ve gelişimini sürdürmesinin en önemli güvencesidir. Aydınlık yarınlara ulaşılmasında en büyük güvencemiz de Türk ulusunun birlik ve beraberliği, yurdunu ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan yaşam felsefesidir" dedi.

        Ardından ve folklor gösterisi sunuldu. Program geçiş töreniyle son buldu. Törene Kaymakam Oktay Çağatay, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral İzzet Çetingöz, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, 18. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar Arslanhan, AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Mahmut Çetin, daire müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

        (MY-GD)

        29.10.2016 15:20:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler