Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta "Tutun Ellerimden" projesi

        - Tokat'ın Almus ilçesinde "Tutun Ellerimden" eğitim projesi 12 aylık uygulama süresini tamamlayarak sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Almus ilçesinde "Tutun Ellerimden" eğitim projesi 12 aylık uygulama süresini tamamlayarak sona erdi.

        Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından bir yıldır uygulanmakta olan projenin faaliyet sunumu ve değerlendirmesi yapıldı. Almus Kaymakamı Fatih Çelikkaya ve ilçe protokolünün katıldığı toplantısında Okul Müdürü Salih Sıngıl'ın açılış konuşmasını yaptı. Sıngıl, projenin hedefinin Almus ilçesinde özellikle kız çocuklarının orta öğretimdeki ve mesleki eğitimdeki okullaşma oranlarının arttırılması, orta öğretime devam riski bulunan öğrencilerin başarı oranlarının artırılması, ailelerin bilinç düzeyinin artırılarak özellikle kızlarımızın eğitim hayatına dolayısıyla da toplumsal hayata katılımlarının sağlanması olduğunu söyledi Proje Koordinatörü Esra Keskin'in proje bilgilendirme sunumunun ardından konuşma yapan Almus Kaymakamı Çelikkaya ise projenin kız çocuklarının eğitimine verdiği destek ve okula sağladığı fiziksel katkılardan dolayı önemli olduğunu kaydetti.

        (Nİ-SLH-Y)

        29.10.2016 15:30:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler