Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kalın, restorasyon çalışmalarını inceledi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Yazıdere mahallesinde restorasyonuna başlanılan Üryan Baba Türbesi'nde çalışmaları yerinde inceledi.

        Seyitgazi'de tarihi değerlerin restorasyonlarla birlikte gün yüzüne çıkacağını belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, tarihi ve kültürel mirası korumak, tarihi yapıları ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü aktardı. Başkan kalın, "Bölgemizin önemli değerlerinden Üryan Baba Türbemizin de restorasyonu tamamlandığında buralar daha çok ziyaretçi akınına uğrayacak. Çalışmalarımız tamamlandığında Şücaaddin Veli Külliyesi ve Çarşı Camimizde olduğu gibi tarihi yapılarımız eski ihtişamına kavuşmuş olacak" dedi.

        Yazıdere mahalle sakinleri, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın Üryan Baba Türbesi'nin restorasyonu için çok büyük uğraş verdiğini belirterek, ilgi ve katkılarından dolayı teşekkürlerini ettiler.

        (MSY-KÇ)

        29.10.2016 15:52:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler