Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        29 paraşütçü binlerce metre yükseklikten Cumhuriyet için atladı

        - 29 Ekimi 29 kişi ile havada elle tutuşarak kutladılar

        (Fotoğraflı)

        Nilüfer Öztürk Silay

        İZMİR (İHA) - İki yıl önce havada 41 kişi ile ele tutuşarak Türkiye Rekoru kıran lisanslı amatör paraşütçüler, havada 29 kişi ile elle tutuşarak Cumhuriyetin 93.Yıldönümü Kutladılar. Atlayışların yarın sona ereceği Selçuk Efes Havaalanında iki yıl önce 41 kişi ile Türkiye rekoru kıran paraşütçüler, bu rekoru geçmek için mücadele etmeye devam ediyorlar.

        Cumhuriyetin 93.Yıl dönüm kutlamaları kapsamında iki yıl önce kırılan rekorun üstüne çıkmak için mücadele eden 62 lisanslı Amatör Paraşütçü, 29 Ekim günü 29 kişi ile havada çoklu tutuşma yaparak Cumhuriyeti kutladı. Türk Hava Kurumunun (THK) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ortaklaşa düzenlediği ve çok sayıda paraşütçünün katıldığı atlayışlar yarın sona erecek.

        (NÖS-ÖK-Y)

        29.10.2016 16:11:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler