Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Yılmaz

        AĞRI (İHA) - Ağrı'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümü dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

        Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Merkezi Kafeteryasında düzenlenen resepsiyon programına Ağrı Valisi Musa Işın, 12. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, şehit yakınları, gaziler, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        Resepsiyonda konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, "Türkiye Cumhuriyeti bütün İslam aleminin şemsiyesidir, sığınağıdır, ümididir, geleceğidir, istikbalinin temsilcisi ve sözcüsüdür. Dini muhafaza edecek millet Türk milletidir. Türkiye'yi yıkmak istiyorlar. Gezi hadisesinde yıkamadılar. 17-25 Aralıkta darbe yapmak istediler yapamadılar. 15 Temmuzda fiili suikast yaptılar vatanımıza, devletimize ve milletimize. Milletimiz kahramanlığı ile bunu önledi. Sizin ve bizim bilmediğimiz başka suikastlar, planlar ve projeler devreye soktular, Allah hepsini bertaraf etti. Şer odakları, hainler tuzak kurdular Allah onların tuzaklarını bozdu. Son bir buçuk yıldır Doğu'daki kardeşlerimiz bu belanın farkına vardı, bu ihanete, fitne ve fesada artık pirim vermiyor. Bunun örneklerini Ağrı'da ve diğer illerde görüyoruz" dedi.

        Resepsiyon Vali Işın'ın kapıda misafirlerinin ellerini tek tek sıkarak uğurlamasının ardından sona erdi.

        (AY-MK-Y)

        29.10.2016 23:45:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler