Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çetin: "CHP'li belediyeler Türkiye'ye öncü"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediyelerinin hizmet ve projeleriyle Türkiye'ye öncü olduğunu ve bu nedenle gurur duyduğunu söyledi.

        Her hafta vatandaşların karşısına çıktığı Halk Günü'nde konuşan Başkan Çetin, CHP Genel Merkezi'nin başlattığı 'CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor' adıyla yapılan belediye tanıtım günlerinde, Çukurova Belediyesi'nin 16 Kasım Çarşamba günü itibariyle 10 gün süreyle tanıtımının yapılacağını belirtti. Çetin, "Yaptığımız tüm hizmetler Türkiye'deki diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor. Hizmetlerimizi oraya nasıl sığdıracağız bilmiyorum ama çok güzel bir tanıtım yapacağız" dedi.

        Var güçleriyle gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Çetin, "Her salı açılış yapmaya bir yandan da temel atma törenlerine devam ediyoruz. 1 Kasım Salı günü 100. yıl halkının merakla beklediği Emekli Dinlenme Evimizin açılışını yapacağız" diye konuştu.

        Adana'nın her kesimini kucakladıklarını ifade eden Çetin, "Yol işleri ekiplerimiz şu anda Karataş'ta asfalt çalışması yapıyor. Temizlik ekiplerimiz Tufanbeyli'de kanalları temizliyor. Feke Tapan'da 9 muhtarımızın ne ihtiyacı varsa karşıladık. Sarıçam'da muhtarlarımızın taleplerini dinledik ve çözüm için düğmeye bastık. Belediyecilikte parti değil şahıstır önemli olan. Çukurova Belediyesi ve Soner Çetin gücü yettiği ölçüde her yerde, her vatandaşının yanındadır" şeklinde konuştu.

        Çukurova Belediyesi CHP Tanıtım Günleri'nde

        Türkiye'de sosyal belediyecilikte CHP'li belediyelerin örnek alındığını söyleyen Başkan Çetin, "Sosyal belediyecilikte CHP'li belediyelerin yaptığı hizmet ortadadır. Daha da iyi olsun diye el ele, omuz omuza hep birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        Çukurova Belediyesi'nin hizmetleriyle Türkiye'ye öncü bir belediye olduğunu ve örnek alındığını aktaran Çetin, CHP Genel Merkezinin başlattığı 'CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor' konulu tanıtım çalışmasına Çukurova Belediyesi'nin katılacağını belirtti. Çetin, şunları kaydetti:

        "Yaptığımız tüm hizmetler Türkiye'deki diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor. Bunu gururla söylüyorum. Hizmetlerimizi oraya nasıl sığdıracağız bilmiyorum ama 10 gün boyunca orada çok güzel bir tanıtım yapacağız. 16 Kasım Çarşamba günü CHP Genel Merkezinde Çukurova Belediyesi'nin tanıtımına başlayacağız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu standımızı gezecek."

        (ADN-Y)

        30.10.2016 11:42:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler