Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Viranşehir'de Cumhuriyet Bayramı kutlaması

        (Fotoğraflı)

        Enver Zencirci

        ŞANLIURFA (İHA) - Viranşehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

        İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan yeni Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen kutlama programına , Viranşehir'e vekaleten bakan Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Atakan Dorukbay, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        Program, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Viranşehir Kaymakam Vekili Ahmet Karatepe yaptı.

        Karatape, 15 Temmuz darbe girişimine atıfta bulunarak, karanlık eller ve güçlerin 15 Temmuz'da olduğu gibi asla kirli emellerine ulaşamayacağını söyledi. Kaymakam Kartepe'nin konuşmasının ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirler okundu.

        Program, Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halk oyunları ekibinin gösteriminin ardından protokol üyeleri tarafından ilçede yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Yaklaşık 2 saat süren kutlama programı okulların geçiş kortejiyle son buldu.

        (EZ-BRN-Y)

        30.10.2016 11:54:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler