Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gelibolu'da 29 Ekim konseri

        (Fotoğraflı)

        Seçim Turşucu

        ÇANAKKALE (İHA) - Gelibolu Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği program, Gelibolu'lara bayram coşkusu yaşattı.

        Ünlü sanatçı Onur Akın Konserinden önce, belediye tarafından düzenlenen fener alayı ilçenin tarihi mekanı olan fener meydanında vatandaşlar ile birlikte toplanan belediye başkanı Mustafa Özcar, belediye meclis üyeleri ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile birlikte konserin yapılacağı şehir merkezine kadar yürüdüler. Cumhuriyet konseri ilçenin mahalli müzisyen sanatçıları Taner Yenidünyanın oyun havaları ile başladı. Ardından da herkesin coşkuyla beklediği Onur Akın konseri başladı. Onur Akın sahneye çıktığında izleyiciler ellerinde Türk bayraklarıyla adeta coştu.

        Sanatçı, şarkılarını izleyiciler ile birlikte söyledi. Onur Akın, "Ben Gelibolu'yu çok seviyorum. Burada güzel dostlarım var. Hem ben Çanakkale damadıyım, sizlerle güzel vakit geçiriyorum" dedi.

        Onur Akın'ın sahnesi sırasında belediye tarafından atılan havai fişeklerle Cumhuriyet konseri sona ermeden önce belediye başkanı Mustafa Özacar, sanatçı Onur Akın'a Atatürklü Türk bayrağı ve küçük bir Atatürk büstü hediye etti. Başkan Özacar, "Bu güzel saatleri yaşayabiliyorsak Cumhuriyet sayesinde yaşıyoruz. Bize emanet edilen bu değere canımız pahasına sahip çıkacağız" dedi.

        (GD)

        30.10.2016 13:19:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler