Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kargı Güreşlerinde Recep Kara Başpehlivan

        (Fotoğraflı)

        Turan Ozan Acar

        ÇORUM (İHA) - Kargı'da panayır etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen güreş müsabakalarında başpehlivanlığı Kırkpınar şampiyonlarından Recep Kara kazandı.

        Asırlık Kargı Panayırı kapsamında bölgenin en büyük başpehlivanlık güreşi Kargı ilçesinde düzenlendi. Başpehlivanların Kırkpınar'ı aratmadığı güreşlerde Güreş Ağalığına Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Başkanı Cemil Yaşkabak seçildi.

        Başpehlivanların kıran kırana mücadele verdiği güreşlere AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve çevre ilçelerin belediye başkanları, ÇORDEF Başkanı Cemil Yaşkabak ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Güreş müsabakalarında başpehlivanlığı Kırkpınar şampiyonlarından Recep Kara kazandı. İkinciliği Serat Balcı'nın aldığı müsabakalarda Ünal Karaman ve Hamza Köseoğlu da üçüncü oldu.

        Yoğun ilgi gören güreş müsabakalarında Güreş Ağalığı seçimi de çekişmeli geçti. Etkinliklere 35 bin TL bağışta bulunan ÇORDEF Başkanı Cemil Yaşkabak güreş ağası oldu.

        Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek başpehlivanları tebrik etti.

        (TOA-BÖ)

        31.10.2016 11:51:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler