Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Vizyon 2071 Derneği Tekman'da

        (Fotoğraflı)

        Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - Yeni Vizyon 2071 Derneği Genel Başkanı Hikmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekman'da İlçesinde Kaymakam ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

        Yeni Vizyon 2071 Derneği kurulduğu günden bugüne Oltu'da ve Türkiye genelinde birçok projeye imza atarken Yeni Vizyon 2071 Derneği son olarak Erzurum'un Güney ve Kuzey İlçelerini bir araya getirecek dev projelere imza atmak için ilk ziyaretini Tekman İlçesine gerçekleştirdiler.

        Tekman Öğretme evinde İlçe Kaymakamı Lütfullah Ün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Sefil ve daire amirlerinin katıldığı toplantıda Yeni Vizyon 2071 Derneği Genel Başkanı Hikmet Şahin yapacakları projeleri anlatarak ilk projeleri olan Futbol turnuvasının startını verdiler. Şahin buradaki konuşmasında "Turnuvada her ilçenin birincisi ile ilçeler arası futbol turnuvası düzenleyerek ilçeler arası samimi bir diyalog kurmak birbirimize kaynaşmak gençlerimize her türlü destek olmayı amaçlıyoruz" dedi.

        (DMA-AT-Y)

        31.10.2016 13:08:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler