Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahalleler sağlıklı içme suyuna kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes'in Efendili ve Börez mahallelerini besleyen cazibeli suyun biriktirme deposunu yenileyerek vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu ulaştırdı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve daha temiz içme suyu tüketmeleri için çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, Gördes'in Efendili ve Börez mahallelerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan cazibeli su kaynağına ait biriktirme deposunda bakım-onarım çalışması gerçekleştirdi. Mahalleleri besleyen kaynak suyunun biriktirme ve ayrım deposunun sağlıksız hale gelmesi üzerine harekete geçen MASKİ Gördes ekipleri, eski depoyu tamamen yeniledi. Tadilat işlemleri kapsamında biriktirme deposunun sıva ve fayans işlemleri yapılarak, boyası ve temizliği de tamamlandı. Yosun bağlayan eski biriktirme deposunun yenilenmesiyle, mahallelere ulaşan içme suyu daha hijyenik ve sağlıklı hale getirilmiş oldu. Efendili Mahalle Muhtarı Yılmaz Yüksel ve Börez Mahalle Muhtarı İsmail Oruç, daha kaliteli su tüketeceklerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, yapılan çalışma için MASKİ'ye teşekkür etti.

        (SC-Y)

        31.10.2016 15:01:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler