Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyetin 93'üncü kuruluş yıldönümü anısına göl etrafında pedal çevirdiler

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Beyşehirli bisiklet tutkunları, Türkiye Cumhuriyeti'nin 93'üncü kuruluş yıldönümü anısına Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre boyunca pedal çevirdi.

        Beyşehirli bisikletsever Halil Gümüşel, yaptığı açıklamada, bir solukta Beyşehir Gölü çevresinde bisikletleriyle tur attıklarını söyledi. Bisiklet tutkunu Servet Yiğit, Ali Yılmaz ve Mehmet Ali Cevher'le birlikte Cumhuriyet'in 93'üncü kuruluş yıldönümü anısına gerçekleştirdikleri tur kapsamında Türkiye'nin en büyük tatlı su gölünün 165 kilometrelik etrafında pedal çevirdiklerini belirten Gümüşel, "Beyşehir'de Köprübaşı mevkiinde başlayan turumuzda güzergah olarak Hüyük istikametine takip ederek Fele, Çeltek, Armutlu yolundan Kurucuova ve Yeşildağ yerleşim birimlerini geçerek turu tamamladık. Beyşehir Gölü etrafında daha önce düzenlenen turlar iki gün sürüyordu. İlk defa bisiklet tutkunları olarak Beyşehir Gölü etrafını bir günde bisikletlerimizle turlamış olduk. Rüzgara rağmen turumuzu kazasız belasız tamamladık. Tur esnasında Beyşehir Gölü'nün seyrine doyum olmayan manzarasına tanıklık ederken, sonbaharın güzelliklerini de yaşamış olduk" dedi.

        (ARÖ-AH-Y)

        31.10.2016 15:12:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler