Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayraklı'nın vites yükseltti

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez kadınlar 2. liginde oynayan Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol takımı, yeni sezonda 1. lige çıkmak önemli transferler yaptı.

        İlk yıl oynadığı pozitif basketbolla herkesin beğenisinin kazanan ve play-offlara katılmaya hak kazanan Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol takımı, bu yıl aynı başarıyı tekrarlayıp bir üst lige çıkmak için vites yükseltti. Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol takımı bu yıl ikinci kez 2. ligde mücadele ederken, belediye önemli transferlerde yaptı. Bayraklı Belediyesi, sezon başlamadan önce Becker Spor Kulübünden Şirin Altuntabaklı, Arzu Akay, Büşra Kırsakal ile Urla Gençlik Spor Kulübünden Pelin Çam'ı transfer etti. Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar kategorisinde 2. grupta mücadele edecek potanın perileri, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Belediyesi, Antalya'nın Yıldızları, Basketbolu Destekleyenler GSK, 7 Sanat EKGSK, Gölhisar Cumhuriyet Gençlik, Denizli Basketbol, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Menemen Belediyespor ile de mücadele edeceği öğrenildi.

        (HG-Y)

        01.11.2016 09:52:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler