Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akgün: "Cumhuriyet'e yakışan bir turnuva oldu"

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında U12 takımları 1. Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası düzenledi. U-12 kategorisinde düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Galatasaray takımı olurken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Cumhuriyet'e yakışan bir turnuva oldu" dedi.

        Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenen 1. Cumhuriyet Kupası U-12 Futbol Turnuvası renkli ve oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu. Zorlu gecen maçlar sonucunda şampiyonluk kupasını Galatasaray U 12 Futbol Takımı kazandı. Turnuvada Başakşehirspor 2'nci, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ise 3'üncü oldu. Ayrıca turnuvaya katılan Fenerbahçe, Büyükçekmece Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor, Silivrispor, Çatalcaspor kulübelerine de birer plaket takdim edildi.

        "Çok anlamlı bir organizasyon"

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en önemli bayramımız olan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında çok anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirterek, "Geleceğin yıldızlarını bu turnuvada gördük. Çocuklarımızın her biri çok yetenekli. Galatasaray'ı birinciliklerinden dolayı kutluyorum ve diğer takımlarımızı da tebrik ediyorum. Cumhuriyet Bayramı'na yakışan bir turnuva oldu. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum'' dedi.

        (HB-HA-Y)

        01.11.2016 10:28:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler