Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demircan'dan rafting milli takımına moral dopingi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Dubai'de düzenlenecek Dünya Rafting Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye Rafting Milli Takımı oyuncuları, turnuva öncesi Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret etti. Sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Demircan, Rafting Milli Takımının şampiyonada iyi bir sonuç elde edeceğine inandığını söyledi.

        31 Ekim-5 Kasım 2016 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek Dünya Rafting Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye Rafting Milli Takımı oyuncuları, turnuva öncesinde Beyoğlu Belediyesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı ile birlikte Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binasına gelen sporcular, Başkan Demircan'la bir araya geldiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Demircan, sporculara şampiyonada başarılar diledi.

        Demircan, sporculara Türk bayrağı hediye etti

        Sporcularla tek tek sohbet eden Başkan Demircan, raftingde bugüne kadar birçok başarının elde edildiğini belirterek, Rafting Milli Takımının Dubai'de düzenlenecek şampiyonadan iyi bir sonuçla döneceğine inandığını söyledi. Başkan Demircan, Beyoğlu Belediyesi olarak sportif faaliyetlere her zaman destek verdiklerini de ifade ederek, Beyoğlu'nda Yaz ve Kış Spor okulları açarak binlerce çocuğa ücretsiz eğitim verdiklerini söyledi.

        "Beyoğlu'nda düzenlenecek bir dünya şampiyonası müthiş bir şey olur"

        Beyoğlu'nun üç tarafı denizlerle çevrili bir ilçe olduğunu belirten Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı da, "Rafting faaliyetlerini burada sürdürmek isteriz. Burada düzenlenecek bir dünya şampiyonası müthiş bir şey olur" dedi.

        Ziyarette sporculara Türk bayrağı hediye eden Başkan Demircan'a, Rafting Milli Takımı adına Asbaşkan Fikret Yardımcı da milli forma hediye etti.

        (HK-HA-Y)

        01.11.2016 12:14:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler