Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uluslararası Diyarbakır Sempozyumu yarın başlayacak

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Aydın Yorat - Emrah Kızıl

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da 2-5 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Diyarbakır Sempozyumu'na 18'i yurt dışından olmak üzere 400 akademisyen katılacak. 281 bildirinin sunulacağı sempozyumda, 27 konu başlığı altında Diyarbakır tartışılacak.

        Diyarbakır'da 2-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Diyarbakır Sempozyumu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Tarihi İçkale'de yapılan toplantıda, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy tarafından, sempozyuma ilişkin açıklamalarda bulunuldu. Aksoy, sempozyumla ilgili çalışmaya önceki aylarda başlattıklarını ve Dicle Üniversite ile işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, "Şu ana kadar yapılan başvurular çerçevesinde üniversitemizde gerçekleştireceğimiz sempozyumumuza 400 akademisyen katılacak. 281 bildiri sunulacak. 27 konu başlığı altında Diyarbakır tartışılacak. Siyaset, ekonomi, sanat, spor gibi birçok alanda faaliyet gösteren hemşerilerimizi de Diyarbakır'a davet ettik. İş programı müsait olan ve katılabileceğini bildiren Diyarbakırlı hemşerilerimizle de yarın Diyarbakır'da bir buluşma gerçekleştireceğiz. Diyarbakır'ın güzelliklerini, özelliklerini Türkiye ve dünya ile paylaşmamız için güzel bir fırsat olacak. Bunu önemsiyoruz. Bu Diyarbakır'ın hak ettiği değerleri alabilmesi adına yaptığımız çalışmalardan biri" dedi.

        (EK-MP-Y)

        01.11.2016 12:57:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler