Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oltulu güreşçilerin büyük başarısı

        (Fotoğraflı)

        Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - Hafta sonu Uzundere ilçesinde yapılan Uluslararası Cumhuriyet Karakucak Güreşlerinde 40 kiloda Oltulu güreşçilerden Alperen Çevik birinci olurken Başpehlivanlığı ise Kenan Gör kazandı.

        Uzundere yapılan Uluslararası Cumhuriyet Karakucak güreşlerine İran, Rusya, Dağıstan, Azerbaycan, Gürcistan ve Acara Cumhuriyeti iştirak ederken Türkiye'den ise yedi bölgeden güreşçiler katıldı.

        Başpehlivanlık için 120 güreşçi kıran kırana mücadele etti. Oltulu Kenan Gör zorlu rakiplerini tek tek eleyerek başpehlivan oldu.

        40 kiloda meydana çıkan Alperen Çevik'te kıyasıya bir mücadelenin ardından rakiplerini yenerek birinci oldu.

        Yerel ve ulusal ölçekte yapılan karakucak güreşlerinde Oltulu güreşçiler hemen her kiloda madalya kazandırırken ilçe kamuoyunun ilgisizliği güreşçileri derinden üzüyor.

        Oltu'da antrenman yapamadığı için her gün Uzundere ilçesine gitmek zorunda kalan güreşçiler, sahipsizlikten yakınıyorlar.

        (DMA-AT-Y)

        01.11.2016 15:04:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler