Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uyan'dan 20 milyonluk yatırım müjdesi

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile birlikte TESKİ'nin Marmaraereğlisi ilçesinde sürdürdüğü yatırımları yerinde inceledi.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ilçeye 20 milyon liralık yatırımın daha geleceğini müjdeleyerek, "İlçemizin ihtiyaçlarına uygun olarak projeler geliştiriyoruz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize sunuyoruz. TESKİ 'den de çok büyük destek gördük. Öncelikle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa'ya ve projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Yakın bir zaman önce revizyon çalışmalarına başlanan Yeniçiftlik Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceleyen TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, çalışmaların neredeyse tamamlandığını, Yeniçiftlik İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin açılış töreninin yapılacağını belirtti.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa incelemelere Marmaraereğlisi İçme Suyu Arıtma Tesisinde devam etti. Teknik ekip, Genel Müdür Başa ve Uyan'a çalışmalar hakkında bilgi verirken revizyon çalışmaları kapsamında içme suyu arıtma tesisinin statik yapısının haricinde, içinde bulunan tüm mekanik aksamların kullanım ömrünü doldurmasından dolayı, işlevsel ve teknolojik olan yenileri ile değiştirildiğinin bilgisini de verdi.

        (HLD-MK-Y)

        01.11.2016 16:42:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler