Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırsala tam destek

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi'nin kırsal mahallelerde kalkınmaya destek projeleri devam ediyor.

        Balıkesir'in Sındırgı ilçesi Gölcük mahallesinde süt üreticilerine destek maksadıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'nca 900 büyük baş ve 2 bin küçükbaş hayvan ile 150 ortağı olan, günlük 6 bin litre süt toplanan Gölcük Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne 6 tonluk süt soğutma tankı verildi. Sındırgı Belediyesi ise süt soğutma tankının kurulduğu eski Gölcük Belediye binasının bir bölümünü kooperatife tahsis ederek projeye katkı sağladı.

        6 tonluk süt soğutma tankı kurulan Gölcük'ün muhtarı Resul Köksal, "Büyükşehir ve Sındırgı belediyeleri vatandaşlarımızın tarım ve hayvancılık alanında kalkınmasını sağlamak adına projeler üretmektedir. Mahalle halkım ve şahsım adına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir olmanın faydaları bu tür projelerle daha fazla hissediliyor. Bizler de projelere elimizden geldiğince katkı sağlayarak üretimimizi arttırmayı hedefliyoruz" dedi.

        (TS-MŞ)

        01.11.2016 19:29:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler