Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur'da planlı elektrik kesintisi

        BURDUR (İHA) - Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), Burdur'da enerji kesintisi yapılacağını açıkladı.

        AEDAŞ,4-5 -Kasım tarihlerinde Burdur merkez ve Tefenni ilçesinde tesis ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını bildirerek vatandaşların tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

        04 Kasım 2016 Cuma günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında; otogar yapımı nedeni ile inşaat alanında kalan direklerin deplase edilmesi için, yapılacak olan enerji kesintisinden; Tefenni ilçesinde, Pazar Mahallesi, Fatih Mahallesi, Zafer Mahallesi ve Sanayi Sitesi ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşterilerin etkileneceği belirtildi.

        05 Kasım 2016 Cumartesi günü 10:00 ile 14:00 saatleri arasında ise özel trafo tesis çalışması için , yapılacak olan enerji kesintisinden; Burdur Merkeze bağlı; Kozluca Köyü'nün Saray mevkinin etkileneceği kaydedildi.

        (İA-Y)

        02.11.2016 10:32:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler