Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Belediyesinden Suriyelilere yardım

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Suriyeli mültecilere karşı büyük bir ensar örneği gösteren ülkemiz ve necip milletimiz bu davranışı ile tarihteki yerini alacaktır" dedi.

        Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı, kırtasiye ve temizlik ürünlerinden oluşan yardımları Altındağ'da yaşayan Suriyeli ailelere ulaştırarak yüzleri güldürdü. Altındağ Sıdıka Kınacı İlkokulunda okuyan Suriyeli öğrencilere 150 kırtasiye paketi hediye eden Pursaklar Belediyesi, öğrencilerin ailelerine de temizlik ürünlerinden oluşan 160 koli yardımda bulundu.

        Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'nin ve Türk milletinin şefkatine, merhametine sığınan mültecilere kucak açan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Suriyeli mültecilere karşı büyük bir ensar örneği gösteren ülkemiz ve necip milletimiz bu davranışı ile tarihteki yerini alacaktır. Mazlum insanları zalimlerin pençesine terk etmeyen devletimiz ve hükümetimiz gibi bizler de üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirerek yüzleri güldürmeye devam ediyoruz. Daha önce de ihtiyaç malzemelerinden oluşan 17 TIR'lık yardımlarımızı bölgedeki mültecilere gönderdik. Rabbim kimseyi vatansız bırakmasın" dedi.

        Tebessüm Çarşısı yöneticisi İbrahim Uncu ve beraberindeki personel, kırtasiye paketlerini Altındağ Sıdıka Kınacı İlkokulunda okuyan Suriyeli öğrencilere teslim edip, ailelere de temizlik ürünlerinden oluşan koliler dağıttı.

        (SLCK-CC-Y)

        02.11.2016 11:05:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler