Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Patnos'ta kar yağışı

        - Kar yağışı ve tipi nedeniyle birçok köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı

        (Fotoğraflı)

        Faruk Yavuz

        AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Patnos ilçesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle birçok köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı.

        İlçede etkili olan kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi. İlçe merkezinde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaşırken, yüksek kesimlerde ise bir metreyi buldu. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy ve mezra yolu ulaşıma kapanırken, eğitim öğretimin aksamaması için de Patnos İlçe Özel İdaresi ekipleri aralıksız yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

        Patnos'ta 6 ekip, 2 greyder, 1 dozer, 2 kepçe ve 1 JCB ile çalışmalara başladıklarını dile getiren İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa, "Ekiplerimiz aralıksız bir şekilde gece gündüz durmadan çalışıyorlar. Yaklaşık 90 köy ve 80 mezramız var. Bu köy ve mezralarda ulaşımı sağlamak ve eğitim öğretimin aksamaması için yol açma çalışmalarımızı aralıksız devam etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

        (MSA-Y)

        02.11.2016 11:21:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler