Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl'de ağıllar denetlendi

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yıldırım, DAP kapsamında yapılan ahır ve ağılları denetledi.

        Yıldırım, bakanlık tarafından 2014-2018 yılları arasında uygulanmakta olan Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Konya Ovası ve Doğu Karadeniz Projeleri Kapsamındaki 35 ilde hayvancılık yatırımlarının desteklenmesine ilişkin başlatılan yüzde 50 hibeli yeni ahır/ağıl inşaatı çerçevesinde yapımı biten ve inşaatı devam eden işletmeleri denetledi. Merkez Çeltiksuyu Köyü ve Genç İlçesi Ardıçdibi köylerinde proje kapsamında inşa edilen ahırları yerinde inceleyen Yıldırım, yetiştiricilerle sohbet ederek sorunları dinledi. Program kapsamında yüzde 50 hibeyle yeni ağıllar yapan yetiştiriciler, Bingöl'ün hayvancılık bölgesini olduğunu ifade ederek, bakanlığın hayvancılık alanına her türlü desteği sağlaması gerektiğini söyledi.

        (YA-MP-Y)

        02.11.2016 11:34:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler