Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Patron Çıldırdı' Manisalı tiyatro severlerle buluşacak

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kasım ayında Manisalı tiyatro severleri 'Patron Çıldırdı' adlı 2 perdelik müzikli komedi türündeki oyunla buluşturacak.

        Kültür ve Sanat etkinliklerine tüm hızıyla devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayında 2013 yılında hayata gözlerini yuman tiyatronun duayen sanatçılarından Nejat Uygur'ın yazdığı, Genel Sanat Yönetmenliğini Süha Uygur'un, yapımcılığını Filiz Senger'in üstlendiği Birol Engeler tarafından yönetilen 'Patron Çıldırdı' oyununu Manisalılarla buluşturacak. Uygur Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunun konusu şöyle; Paris'e amcasından para almak için gönderilen ailenin genç kızı Leyla, para yerine yanında bir erkek ile eve dönünce ortalık karışır. Kızının getirdiği adamı sevmeyen baba, kızını o adamdan kurtarmak ve sermayeyi korumak için kendi iş ortağı Mahir'le evlendirmek istemektedir. Kızı uygunsuz bir kocaya varırsa sermaye tehlikeye girecektir. Sezai Aydın, Alev Oraloğlu, Kirkor Dinçkayıkçı, Burcu Tuna, Engin Alpateş, Melih Çardak, Taies Farzan'ın rol aldığı 'Patron Çıldırdı' oyunu 27 Kasım tarihinde Gördes, 28 Kasım'da Demirci, 29 Kasım'da Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu'nda, 30 Kasım tarihinde ise Akhisar'da sahne alacak.

        (AY-Y)

        02.11.2016 14:07:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler