Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kendilerini hayır işlerine adadılar

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde bir grup gönüllü hayırsever, mahalle araları ile meralara çeşme yapıyor.

        Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ali Çelik (51) ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Sakinlerinden Mehmet Ali Aktaş(76) ilçedeki su çalışmalarında en önde bulunuyorlar. Gönüllülük esasına dayanarak yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

        Köy grup yolu üzerinde bulunan Ovaharmanı mevkinde meraya yeni bulunan suyu getirme ve çeşme inşaatı çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

        Her türlü yardım işlerinde en önde bulunan Mehmet Ali Aktaş, "İnsanlarının ve doğadaki hayvanların su ihtiyacına cevap verebilmek için gönüllü olarak mahalle muhtarları ile beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama yalnız kalıyoruz. Bizlere maddi ve manevi destek verilmesini bekliyoruz. Özellikle insan gücü olarak yardım bekliyoruz" diye konuştu.

        Gönüllülük esasına dayanarak yapılan su çalışmalarını ziyaret ederek yerinde incelemeler yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "İlçemiz insanına hizmet etmek için kar yağmur demeden çalışan bu insanların elleri öpülür. Çeşmeler, köprüler yaparak insanlara hizmet ederek gelecek nesillere aktarılacak eserler yapıyorlar. İlçemizde su işleri Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ali Çelik ve Mehmet Ali Aktaş'tan sorulur. Bunlara bizler her türlü desteği vermemiz gerekiyor. İmece usulleri ile yapılan bu işler belirli gönüllü kişilerin omuzlarına kaldı. Onları yalnız bırakmamamız lazım. Onlarda takdir ederler ki göreve geldiğimiz andan itibaren belediye olarak bizden talep ettikleri makine ve ekipman desteğimiz her zaman karşılanmıştır. Bundan böylede destek olmaya devam edeceğiz. Onların hayırlarına katkı sağlaya bildiysek ne mutlu bizlere. İlçemizin her türlü işleri sular gibi olmasını temenni ediyorum" dedi.(MB-EFE)

        02.11.2016 14:52:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler