Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Kağıtspor, Gebze Bölgesinde şubesini genişletiyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin tüm ilçelerine planlı bir şekilde yayılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, Gebze Bölgesinde de faaliyetlerini hızlandırıyor.

        Başarıların yanı sıra alt yapı çalışmalarına da büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli'deki şube sayısını arttırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, Gebze Bölgesinde de şube faaliyetlerini arttırmaya devam ediyor. Büyükşehir Kağıtspor Kulübü son olarak, Gebze Bölgesindeki mevcut yedi şubesine, üç şube daha ekleyerek, şube sayısını ona çıkardı. Gebze ve Darıca'da judo, Çayırovası'nda güreş şubeleri açan mavi beyazlılar, bu bölgede üç yüz sporcuyla faaliyetlerini sürdürüyor. Mavi beyazlılar, judo alt yapı çalışmalarını Gebze Yunus Emre Ortaokulu'nda, antrenör Arzu Bayrak Kiraz ve Darıca 60.Yıl Orta Okulu'nda antrenör Furkan Kılıç ile birlikte devam ettiriyor. Ayrıca Çayırova İmam Hatip Orta Okulu'nda antrenör Mustafa Şenol öncülüğünde güreş alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Üç yeni şubesiyle Gebze bölgesinde alt yapı çalışmalarına hız katan Kağıtspor Kulübü, planlı olarak şubelerini artırmayı hedefliyor.

        (İG-RFK-Y)

        02.11.2016 15:09:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler