Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nda Kariyer Günleri

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nda "Kariyer Günleri" etkinliğinde kapsamında Osmangazi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Kütahya Martur A.Ş. Tekstil Operasyonlar Direktörü Salim Doğan ile Üstünberk Holding Kütahya İdari İşler ve İSG Müdürü Kürşat Başol, Yönetim Becerileri konularında meslek yüksekokulu öğrencileriyle bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

        İş sağlığı ve güvenliği konusunda yürürlükte olan mevzuat, yeni gelişmeler ile iş sağlığı ve güvenliğinin önemi konusunda bilgiler veren Başol, 6331 sayı ile patron adına karar veren herkesin ortaya çıkan sorunlardan sorumlu olduğunu söyledi.

        Yönetim becerileri ve iyi yönetici nasıl olur konusunda bilgi, tecrübe ve düşüncelerini öğrencilerle paylaşan Kütahya Martur A.Ş. Tekstil Operasyonlar Direktörü Salim Doğan, işletme olarak insan odaklılığı esas aldıklarını ifade ederek, "En büyük sermayemiz insan kaynağımızdır. Bir sistemden insanları çıkardığınız zaman hiçbir işe yaramaz. Onun için insan esas sermaye kaynağıdır" dedi.

        başarılı CV hazırlama konusunda da öğrencilere bilgiler veren Doğan, başarılı CV örnenklerini göstererek, CV hazırlamada dikkat edilmesi gerek önemli hususları öğrencilerle paylaştı.

        Programın sonunda Salim Doğan, öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrenciler konuşmacıları ilgiyle dinledi.

        Etkinlik sonrasında Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Bülent Gül, Salim Doğan ve Kürşat Başol'a verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ederek teşekkür belgesi takdim etti.(EFE)

        02.11.2016 15:27:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler