Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'da Ezine yatırımları görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Ezine İlçesi Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi için Ankara'da önemli bir görüşme gerçekleşti.

        AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Ezine Kaymakamı Ali Fuat Atik, Milletvekili Ayhan Gider ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Ezine, Bayramiç ve Ayvacık ilçelerinin kaderini değiştirecek Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesini görüştü.

        Çanakkale'nin tarım şehri belirten AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan," Görüşmede Bakanımıza aynı zamanda tarım şehri olan Çanakkale'miz için Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin ihtiyacını dile getirdik. Gelinen noktada kuruluş işlemlerinin altlığı olan jeoloji etüt raporu valilikçe hazırlatılarak bakanlığa teslim edildi. Böylelikle Gıda İhtisas OSB'de bir adım daha atmış olduk" dedi.

        Ezine Gıda OSB'si için çalışmaların sürdüğünü belirten Turan, "Ezine, Ayvacık, Bayramiç hattında tarım ve hayvancılığın gelişmesi, tarım ve hayvancılıktan elde edilen ürünlerin işlenmesi ve neticede sanayicilerin yurtdışına ve yeni pazarlara açılarak dış ticaretlerini geliştirmelerine olanak sağlayacak Ezine Gıda OSB'si için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

        (UYC)

        02.11.2016 15:29:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler