Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük TSO'dan 600 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO ) 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine, kaban ve ayakkabı yardımı yaptı.

        Kaban ve ayakkabılar Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi. Öğrencilere yapılan yardım ile ilgili açıklama yapan Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, TOBB'un katkıları her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere kış öncesinde yardımda bulunarak, eğitimlerine destek vermeyi hedeflediklerini bildirdi.

        Milli eğitim müdürlüğünce merkez ve Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde ilköğretim okullarında tespit edilen 600 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımında bulunduklarını belirten Özcan, 30 bin lira tutarındaki yardımın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve Karabük TSO tarafından gerçekleştiğini ifade etti.

        Yardımların dağıtılmak üzere Merkez ile Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde bulunan ilköğretim okulu müdürlerine teslim edildiğini açıklayan Özcan, "Bu yıl milli eğitim müdürlüğümüzle ortak tespit ettiğimiz okullarda yardım çalışmalarını gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi 600 öğrenciye kaban ve ayakkabı ile eldiven, atkı ve bere yardımında bulunarak, eğitimlerine destek olmayı hedefledik. Soğuk kış aylarında çocuklarımızın üşümemesini istiyoruz. TSO olarak yarının esnafı işadamı ve idarecileri bu sıralardan yetiştiğinden bir nebze olsun desteklerimiz devam edecektir'' dedi.

        Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ise, TSO odası Başkanı Tuncay Özcan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, " Bizim toplum olarak dünyadaki ekonomik kırılmalar karşısında istikrarlı bir şekilde ekonomimizin sürdürülebilir olmasının temelinde de bu vardır. Kendi yaramızın kendimiz sarma ihtiyatının toplumuzda milletimizde kurumlarda oldukça çoktur. Bunun bir örneğini burada görüyoruz" ifadesinde bulundu.

        (YE-YE-Y)

        02.11.2016 16:00:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler