Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşdibi Mahallesi'nin içme suyu hattı yenilendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Saruhanlı Taşdibi Mahallesi'nin eskiyen içme suyu hattı yenileniyor

        MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Saruhanlı'nın Taşdibi Mahallesi'nde eskiyen içme suyu hattı yenileniyor. 4 bin 474 metre uzunluğundaki hat döşeme işlemi tamamlandığında mahalle sakinleri uzun yıllar sağlam ve güvenli bir altyapı sistemi kullanmaya başlayacak. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, neredeyse yarım asır önce döşenmiş hatları yenileyerek mahallelerin kaderini değiştirdiklerini ifade etti. Aslay, "17 ilçemizde eskiyen altyapıları yenileme çalışmalarımız sürüyor. Saruhanlı Taşdibi Mahallesi'nde 45 yıl önce döşenmiş eski içme suyu hattında yenileme işlemi ekiplerimiz tarafından başladı. Yeni hatlarımız sayesinde vatandaşlarımıza ulaşan içme suyunu daha sağlıklı bir durumu getiriyoruz. Çalışmalarımız sayesinde vatandaşlarımız uzun yıllar dünya standartlarında döşemiş olduğumuz hatlardan su tüketecek. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bize vermiş olduğu güç ile ilimizde çalışma yapılmadık nokta bırakmayacağız" dedi.

        (AY-Y)

        02.11.2016 16:48:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler