Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yurdunuseven'den terörle mücadele vurgusu

        -AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven:

        -"Son terörist imha edilinceye kadar mücadeleye devam"

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, PKK ile mücadele etmeye devam edileceğini belirterek, "Bizim ilkemiz son terörist imha edilinceye kadar terörle mücadele en şiddetli şekilde devam edecektir" dedi.

        Yurdunuseven, parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bolvadin ve Çay ilçelerinde arka arkaya iki şehit cenazesinin toprağa verildiğini hatırlatan Başkan Yurdunuseven, vatan uğruna şehit düşen tüm şehitlere ve 15 Temmuz darbe kalkışmasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, geride kalan tüm gazilere acil şifalar diledi. Yurdunuseven, "Bilindiği üzere terör bugünün meselesi değildir. Terör yaklaşık 40 yılı aşkın süredir başımızda olan bir beladır. Bu nedenle 2002 yılından sonraki mücadele ile 2002'den önceki PKK ile yapılan mücadelenin vatandaşlarımızca kıyas edilmesini istiyoruz. Son 1 Kasım seçimleri sonrasında hükümetimiz terörle mücadele etmeye devam etmektedir. Kış harekatında terörü sonlandırmak için bir takım hamleler yapılmaktadır. Bizim ilkemiz son terörist imha edilinceye kadar terörle mücadele en şiddetli şekilde devam edecektir. Özellikle vurguluyorum bu 40 yılı aşkın bir meseledir" ifadelerine yer verdi.

        Başkan Yurdunuseven, FETÖ/PDY terör örgütünün de 40 yıl boyunca Türkiye'ye bela olduğunu hatırlatarak, örgütün son olarak 15 Temmuz tarihinde kendisini deşifre ettiğini söyledi. FETO/PDY terör örgütü ile mücadelenin sürdüğüne işaret eden Başkan Yurdunuseven, "FETÖ/PYD terör örgütü ile mücadelemiz devam edecek. 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinin üzerinden bir yıl geçti. Hükümetimiz yaklaşık bir yıldır hükümetimiz görevi başında. 1 Kasım seçimlerinde Afyonkarahisar'dan yüzde 63,5 bir oy alan, son 65 yılın tek partiye verilmiş en yüksek oyunu veren Afyonkarahisar halkına ve Türk milletine tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

        (HK-GC-

        02.11.2016 18:03:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler