Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yılların sorunu Başkan Kale ile çözüm buldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, yıllardır çözüm bekleyen bir soruna daha el attı.

        İncirliova Sanayi Sitesi Esnafı tarafından yıllardır yapılması istenilen ancak bir türlü yapımı gerçekleşmeyen 570 sokak ile Gençlik Caddesi yollarına parke taşı döşeme işi başlatıldı. Yaklaşık 8 bin metrekarelik parke taşı döşeme ve kaldırım yapımının gerçekleştirileceği çalışmalara ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Kale; "2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde sanayi esnafımıza yönelik yaptığımız ziyaretlerde bizlerden bu iki yolun yapımını talep etmişlerdi. Bizler de göreve geldiğimizde buraların dolgu işlerini gerçekleştirdik. Bugün de her iki yolumuza parke taşı döşenmesi ve kaldırımların yapılması için çalışmalarımızı başlattık. Böylece sanayi esnafımızı çamurlu ve tozlu yollardan kurtardığımız gibi kendilerine verdiğimiz sözü de yerine getirdik" dedi.

        150 bin metrekare parke taşı döşeme işi yapıldı

        Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının ilçe genelinde aralıksız sürdürüldüğünü vurgulayan Başkan Kale, 60 aylık görev süresi içerisinde en az 300 bin metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştireceklerini söyledi. Kale, "Göreve geldiğimizde mahalle muhtarlarımız ile vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hazırladığımız program kapsamında ilçemizde ilk etapta çözüm bekleyen yaklaşık 300 bin metrekarelik bir parke taşı döşeme işine ihtiyaç olduğunu tespit etmiştik. Başlattığımız çalışmalar kapsamında da bunun yarısını tamamladık. İnşallah kalan 30 ayımızda da en az 150 bin metrekare daha parke taşı döşeme işini gerçekleştirerek vatandaşlarımızı çamurlu ve tozlu yollardan kurtaracağız" dedi.

        (MB-Y)

        03.11.2016 08:10:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler