Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den asker adaylarına çanta

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi askere gidecek Mehmetçik adaylarını unutmadı.

        Vatani görevlerini yerine getirmek için Antalya'dan yola çıkan asker adaylarına içinde öncelikli ihtiyaçlarını karşılayacak eşyaların bulunduğu toplam bin adet çanta dağıtıldı.

        Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü vatani görevlerini yapmak için birliklerine giden Mehmetçiklere asker çantası ve eşya desteği sağlıyor.

        Antalya, Muratpaşa, Döşemealtı, Kumluca, Finike, Elmalı, Korkuteli, Gündoğmuş, Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde askere uğurlanan bin Mehmetçik'e çantaları verildi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince hazırlanan çanta içerisinde, asker adaylarının öncelikli ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, tıraş bıçağı, diş fırçası, diş macunu, çorap, iç çamaşırı, tıraş köpüğü, ayakkabı boyası ve 'Türk Bayrağı' bulunuyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        03.11.2016 10:16:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler