Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uyar: "Marifetli kadınlar gün geçtikçe güçlerine güç katıyorlar"

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, "Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını görmek beni çok mutlu ediyor. Kooperatif ortakları Urla'yı yalnızca Türkiye'de değil yurt dışında da tanıtıyor. Marifetli kadınlar gün geçtikçe güçlerine güç katıyorlar" dedi.

        Urla Belediyesinin desteğiyle 2014 yılında kurulan ve kısa sürede 130 ortak sayısına ulaşan S.S. Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin bilgilendirme toplantısı, Urit Sosyal Etkinlikler Salonunda Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın katılımıyla gerçekleşti. Burada bir konuşma yapan Başkan Uyar, kooperatifin Urla'yı yalnızca Türkiye'de değil yurt dışında da tanıttığını ifade etti. Uyar, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılmasının kendisini mutlu ettiğini de ifade etti. Kooperatifin dört aylık faaliyet çalışmalarını anlatan Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Başkanı Duriye Kayserilioğlu da, bir firma ile ticari ilişkiler kurduklarını ve ürünlerinin yurt dışı ve yurt içi pazarlarda alıcılarla buluştuğunu ve siparişlerin devam ettiğini müjdeledi.

        (HG-Y)

        03.11.2016 11:06:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler