Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazıbaşına 3 bin 400 metrekarelik dev meydan

        - Torbalı'daki Yazıbaşı Kent Meydanı açılıyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - "Her Mahalleye Bir Meydan" parolasıyla yola çıkan Torbalı Belediyesi, temeli atılan ve kısa sürede tamamlanan Yazıbaşı Kent Meydanını hizmete açıyor.

        Torbalı Belediyesi, ilçede Yazıbaşı Mahallesi Meydan Projesini kısa sürede tamamladı. Kısa bir süre önce temeli atan projenin 3 bin 400 metrekarelik bir alanı kapsadığı, projede bin 600 metrekarelik yeşil alan, 500 metrekarelik süs havuzu, iki ahşap köprü yer aldığı öğrenildi. Öte yandan 4 Kasım 2016 Cuma günü (yarın) açılışı yapılacak Yazıbaşı Kent Meydanına, Yazıbaşı'da iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 2011 yılında hayatını kaybeden Vedat Filiz'in ismi verildi. Alınan karar, meclis tarafından da onaylanarak kabul edildi. "Her Mahalleye Bir Meydan" parolasıyla yola çıkan Torbalı Belediyesi, Çapak Mahallesi Kent Meydanını ise önümüzdeki ay hizmete açacağını bildirdi.

        Torbalı Belediyesi tarafından inşa edilen kent meydanlarının mahallelere estetik açıdan önemli bir değer kattığını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Yazıbaşı'da ciddi çalışmalara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Aydın asfaltı ile Yazıbaşı arasındaki bağlantıyı sağlayan iki kilometrelik yolun her iki tarafında çevre düzenlemesi gerçekleştirdik. Kaldırımları yayaların rahatça yürüyeceği hale soktuk. Şimdi de Yazıbaşı'yı modern bir kent meydanı ile buluşturuyoruz. Yazıbaşı sakinlerinin de sevinçle karşıladığı bu meydan Yazıbaşı'ya ayrı bir renk ve değer katacak" dedi.

        (HG-Y)

        03.11.2016 11:17:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler