Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüp'ün kızları İstanbul'u temsil edecek

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediyesi Spor Kulübü öğrencilerinden Zeynep Sunay Yıldız ve Tuğçe Özkan, 2016 yılı Cumhuriyet Kupası Okullar Kros Yarışmaları'nda birinci olarak Türkiye Kros Şampiyonasında İstanbul'u temsil etmeye hak kazandı.

        İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İstanbul Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2016 yılı Cumhuriyet Kupası Okullar Kros Yarışmaları Atatürk Olimpiyat Parkı Kros parkurunda yapıldı. İstanbul geneli 91 okuldan 463 öğrencinin katıldığı yarışmalarda Eyüp Belediyesi Spor Kulübü öğrencilerinden Zeynep Sunay Yıldız, Küçük Kızlar kategorisinde, Tuğçe Özkan ise Yıldız Kızlar kategorisinde 1'inci olarak İstanbul Takımında yarışmaya hak kazandı.

        Elde edilen başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Spora ve sporcuya her defasında destek veriyoruz. İki kızımız Eyüp adına büyük bir başarı kazandı. Özellikle kızlarımızın bu başarıyı elde etmiş olması önemli. İkisini de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        Tuğçe Özkan Marmara Bölgesi Şampiyonu

        Yıldız Kızlar kategorisinde 1'inci olan Tuğçe Özkan, ayrıca Çanakkale'de düzenlenen Bölgesel Kros Ligi yarışmalarında da Marmara Bölgesi Şampiyonu oldu. Yıldız ve Özkan, 10 Kasım'da Ankara'da gerçekleşecek olan Türkiye Kros Şampiyonası'nda İstanbul'u temsil edecek.

        (HB-HA-Y)

        03.11.2016 12:12:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler