Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geyve ayvası TBMM'de

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Geyve Belediyesi, yörenin tescilli ayvasını tanıtmak için, 550 milletvekiline özel hazırlanan paketlerin içerisinde ayva gönderdi.

        Geçtiğimiz yıl tescillenen Geyve ayvasının tanıtımı için çalışmalarını sürdüren Geyve Belediyesi, 'Ayvanın başkenti Geyve' yazılı özel paketlerde hazırlattığı ayvaları, TBMM'de milletvekillerinin odalarına hediye olarak bıraktırdı. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, "İlçemizde resmi kayıtlara göre 13 bin 500 dekar alanda ayva yetiştiriciliği yapılmakta ve 65 bin ton ayva üretilmekte. Ayvanın ilçe ekonomisine çok büyük bir katkısı var. Bizler de tanıtımı daha ileriye ve güzele götürmek amacıyla, milletvekillerimizin ayvamızın tadına bakmaları için gönderdik. Farklı partilerin milletvekilleri, teşekkürlerini ve iyi dileklerini sunmak üzere beni aradılar. Ayvamız meclisimizde konuşulmuştur diye düşünüyorum" dedi.

        (BB)

        03.11.2016 12:18:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler