Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bünyan'da doğalgaz çalışmaları sona yaklaştı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayserigaz, 2015 yılında çalışmalarına başladığı Bünyan İlçesi'ni doğalgaza kavuşturma projesinde sona doğru yaklaşıyor.

        Kayseri'nin merkez ilçelerinden sonra, diğer ilçelerin de doğalgaz kullanabilmesi için altyapı çalışmalarını genişleten Kayserigaz, Bünyan İlçesi'ne doğalgaz arzı sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Kayserigaz'ın yatırım planına 2015 yılı içinde dahil ederek yine aynı yıl içinde büyük bir hızla çalışmalarını başlattığı Bünyan İlçesi'ne, 2016 yılı Kasım ayı sonuna kadar doğalgazın ulaştırılması planlanıyor. Doğalgazın, Bünyan İlçesi'ne Gömeç Mahallesi üzerinden çelik hatlar kullanılarak yapılacak altyapı yatırımı ile ulaştırılması planlanıyor.

        Kayserigaz Proje Müdürü Murat Akdağ yaptığı açıklamada; "Doğalgazın Bünyan'a kazandırılması için ekiplerimizle beraber 2015 yılından itibaren büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Bünyan'a bu zamana kadar 30 kilometre çelik hat, 178 kilometre polieliten hat yatırımı yapıldı ve bu yatırımlar için şimdiye kadar 14,8 milyon TL harcandı. Kasım ayı içerisinde yapacağımız gaz verme töreni ile Bünyan halkını doğalgazın konforu ve ekonomisiyle buluşturmayı planlıyoruz. Sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde Bünyan'ın doğalgaza ulaşmasında sona doğru yaklaştığımızı görmek bizi mutlu ediyor. Doğalgazın Bünyan'a ve Bünyan Halkı'na büyük katkı sağlayacağını umuyoruz" dedi.

        (TB-Y

        03.11.2016 13:05:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler