Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güngören, kış çiçekleriyle renkleniyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Güngören Belediyesi kentin ana arterlerinde bulunan refüjleri kış çiçekleri ile güzelleştirmeye devam ediyor.

        Güngören Belediyesi  Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından her yıl bahar mevsimi ile başlayan cadde ve parklardaki yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları kış mevsimi öncesinde de aralıksız devam ediyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından refüj ve kavşaklara dikilen kışlık çiçeklerin açmasıyla Güngören caddeleri daha güzel bir görünüme kavuşuyor.

        Lale ve sümbül çeşitleri, kasımpatı, syclamen, süs lahanası, hercai, menekşe ve çuha çiçeklerinin açmasıyla şehir içerisindeki görünümün güzelleşmeye başladığı son günlerde vatandaşlar da kışlık çiçeklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        İlçe genelinde bulunan park refüj ve yeşil alanlar da toplamda 920 bin adet kış çiçeğinin dikilmesi planlanıyor.

        (HB-Y)

        03.11.2016 13:11:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler