Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahin; alt yapı çalışmalarını değerlendirdi

        (Fotoğraflı)

        Onur Altındağ

        ZONGULDAK (İHA) - Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, şiddetli yağışla birlikte yaşanan su baskını sorunlarının peyderpey çözüldüğünü ifade etti.

        Kozlu'da geçen dönemlerde yaşanan su baskınları sebebiyle bazı işyerlerini su bastığını ifade eden Belediye Başkanı Ertan Şahin; göreve başladıktan kısa süre sonra bu sorunu çözdüklerini ifade etti. Şehir merkezini basan yağmur sularının kanallarla derelere aktarıldığını ve bu çalışmayı da başarıyla tamamladıklarını hatırlatan Şahin, şöyle dedi:

        "Alt yapı çalışmaları devam ediyor. Biz alt yapıya gelir gelmez can alıcı noktaları gördük. Biz görevi devraldıktan sonra biliyorsunuz yoğun yağmurlar yağdı. Birinci yağmurda Kozlu'da 41 işyerini su bastı. O dönemde ben Ankara'daydım. Vekil arkadaşımız AFAD ile birlikte tek tek tespitlerini yaptırdı. Biz geldiğimizde 41 işyerini su basmış ilk etapta biz hemen müdahale ettik. Büyük bir yatırım yaptık, kanallar yaptık. İki noktada büyük kanallarla çarşıya gelen suyun baskısını azaltma anlamında önünü kestik. Bir de Güney Mahallesi tarafından su geliyordu. Orada büyük kanal çalışmaları yaptık. Toplamda 4-5 milyon liralık kanal çalışması yaptık. Ve bunu başardık. Karayolları bünyesinden gelip BAKKA bölgesinde bir su baskını yaşanıyor. Bu da karayollarının sorumluluk alanında. Aslında bizimle doğrudan ilgili değil ama Kozlu ilçe girişinde olduğu için Kozlu adı geçtiği için bunu da biz önlemek için karayollarının çözmesi gereken konularda kendi sorunlarımızı çözdük. Karayollarının yapması gereken işleri de biz yaparak sahil kesimindeki su baskılarını da tamamen bitirip peyderpey sorunları çözmüş olduk."

        (OA-OA-Y)

        03.11.2016 16:31:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler