Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Domaniç, Gediz ve Kütahya Orman İşletme Müdürlüklerine 4 yeni araç

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - Domaniç, Gediz ve Kütahya Orman İşletme Müdürlüklerine 4 adet yeni araç gönderildi.

        Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendiriyor.

        Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün araç parkına, 3 adet Toyota Pick-up ve 1 adet Ford Transit marka minibüs daha eklendi.

        Orman Genel Müdürlüğünce Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nden satın alınan 146 adet 4×4 pikaplardan 3'ü ve 5 adet Ford Transit marka minibüsten 1'i Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne tahsis edildi.

        Ormancılık hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla tahsis edilen 4 yeni araç Domaniç, Gediz ve Kütahya Orman İşletme Müdürlüklerindeki yeni görev yerlerine ulaştırıldı.

        Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, yeni araçlarla daha iyi hizmetler vermeyi hedeflediklerini belirterek, "Bölge Müdürlüğümüze tahsis edilen araçlarla araç parkımız güçlendi. Bu araçlarla ormancılık çalışmaları daha etkin ve hızlı şekilde yapılacak. Araçlarımızın kazasız, belasız hizmetler vermesini diler, Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim" dedi.(MA-EFE)

        03.11.2016 16:36:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler