Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsatlı öğrencilere ücretsiz saç bakımı

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesinde köy okullarında okuyan bütün öğrencilere ücretsiz saç kesimi ve bakım hizmeti veriliyor.

        Samsat Halk Eğitim Merkezi (HEM) bünyesinde, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından finanse edilen, "Saça geçici ve kalıcı şekil verme ve boyama teknikleri" kursu usta öğreticisi ve kursiyerleri tarafından Samsat ilçesi genelindeki okullardaki kız öğrencilere kişisel bakım, hijyen ve saç bakım hizmetleri veriliyor.

        Samsat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fethi Dere konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Samsat ilçe merkezi ve bağlı bütün köylerde öğrencilere yönelik olarak saç bakım hizmeti verildiğini, bunun öğrencilerde ve ailelerinde memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

        Dere, "Geçen yıl ilçedeki engelli bayanlara bizzat evlerinde ziyaret edilerek saç kesim ve bakımı hizmeti vermiştik. Bu yıl ilçemizdeki bütün okullarında okuyan kız öğrencilerimize aynı hizmeti veriyoruz. Sosyal sorumluluk bilinciyle yapılan bu tür hizmetlerle Samsat'taki bayanların kişisel bakımlarını yapmaya çalışıyoruz. Emeği geçen Usta öğreticimiz Deniz Ercemal ve kursiyerlerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (FÇ-BRN-Y)

        03.11.2016 17:06:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler