Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsat Kaymakamı Kürşad Atak öğrencilerle kahvaltı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçe Kaymakamı Kürşad Atak ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat moral ve motivasyon amaçlı olarak öğrencilerle kahvaltı yaptı.

        Samsat Kaymakamı Kürşat Atak ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat bazı kurum amirleri ile birlikte Yarımbağ Köyü Ortaokuluna giderek, TEOG sınavları öncesi moral ve motivasyonu arttırmak amacıyla okul idaresinin hazırlamış olduğu kahvaltıya katıldılar.

        Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Atak, onların başarıyı arttırmaları için okul, aile ve öğretmenlerin yoğun bir çaba içerisinde olduğunu, öğrencilerin ders çalışmasına engel olabilecek hiçbir gerekçelerinin olmadığını ifade etti.

        Kaymakam Atak, Yarımbağ köyünde son birkaç yılda düzenli bir yükseliş olduğunu, genel ortalamalarda yaklaşık 100 puanlık bir artış kaydedildiğini belirterek, bu başarının arttırılarak sürdürülmesini istedi.

        Kaymakam Atak, "Öğrencilerimizin öncelikle kendine güvenmesi gerekiyor. Biz onlara zaten güveniyoruz. Öğretmenlerimiz, idare ve aileler üzerine düşen görevlerini yerine getiriyorlar. Çocuklarımıza düşen tak görev çok daha çalışmak ve kendine güvenmek. Bizler ilçedeki yöneticiler olarak şu anda olduğu gibi her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Onların başarısı bizim mutluluk kaynağımız olacak. Öğrencilerimizi bir üst eğitim kurumuna gönderirken en iyi yerlere göndermek bizlerin amaç ve hedefimizdir. Daha çok başarı elde etmek için azim ve karalılıkla çalışan başarılı öğrencilerimiz ve okullarımızı ödüllendireceğimizi de ifade etmek isterim. TEOG sınavları öncesinde bütün öğrencilerimiz ile bir araya gelerek onların daha çok motive olmalarına katkı sunmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        (FÇ-BRN-Y)

        03.11.2016 17:21:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler