Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özalp ilçesinde elektrik kesintisi

        (Fotoğraflı)

        Nihat Özbay

        VAN (İHA) - Van'ın Özalp Belediye Başkanlığına kayyum olarak atanan Serdar Karal, elektrik kesintisinin kısa sürede çözüleceğini söyledi.

        Özalp ilçesine bağlı sekiz mahallede meydana gelen elektrik arızalarını gidermek için Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) ekipleri olumsuz hava şartlarına rağmen gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürerek sona yaklaştı. Çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyen Özalp Belediye Başkanı Serdar Karal, "Hava koşullarının olumsuz etkisiyle ilçemiz genelinde yaşanan elektrik kesintileri tarafımdan bizzat takip edilmektedir. Çaldıran, Muradiye ve Saray ekipleriyle ilçemiz ekipleri takviye edilmiş olup, en kısa sürede problem çözülmüş olacaktır. Saygıdeğer Özalp halkımızdan, firma kaynaklı bu sorundan ötürü özür diler, kısa sürede problemi çözerek mağduriyetlerinin giderileceğini bilmelerini isteriz" dedi.

        (MSA-Y)

        03.11.2016 17:29:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler