Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karasi Belediyesi'nden stickerli konteyner

        - Belediye tarafından ilçe merkezinde 4 bin 850 adet konteyner dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - "Temiz çevre, sağlıklı toplum" anlayışıyla hareket eden Karesi Belediyesi, 4 bin 850 adet çöp konteynırı dağıttı. Üzerlerinde "Lütfen doluysam ara 444 99 10" yazılı sticker bulunan konteynerlar toplama gününden önce müdahale edilerek boşaltılıyor.

        Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde çöp konteyneri dağıtmaya devam ediyor. Periyodik olarak boşaltılan çöp konteynerlerinin erken dolması durumunda halkın mağdur olmaması için ekipler, konteynerlerin üzerine "Lütfen doluysam ara 444 99 10" yazılı sticker yapıştırarak yeni bir çözüm üretti.

        Merkez ve kırsal mahallelerde şuana kadar 4 bin 850 adet, 800 litrelik pedallı çöp konteynerlerinin dağıtımını yapan Karesi Belediyesi'nin mahallelere yerleştirdiği yeni nesil konteynerler sayesinde vatandaşlar, bir yandan konteynerlerin kapağına dokunmaktan kurtulurken diğer yandan da kapakların sürekli açık durmasından dolayı etrafa yayılan kötü kokular engellenmiş oldu. Belediyenin sıcak su ve buharlı yıkama çalışmaları kapsamında 6 bin 500 adet çöp konteyneri periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Yetkililer konteyner dağıtımlarının süreceğini ifade etti.

        (TS-UGR)

        03.11.2016 19:03:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler