Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik'te meclis üyesinin park tepkisi

        - MHP'li Meclis Üyesi Turgut,"Aydın Büyükşehir Belediyesini acil göreve çağırıyorum"

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - MHP'li Germencik Belediye Meclis Üyesi Adil Turgut Gökçen, Park Mahalles'indeki Germencik Belediye Parkının içinde bulunan ve sorumluluğu Büyükşehir yasası ile Aydın Büyükşehir Belediyesine devredilen çocuk parkının pislik içinde olduğunu iddia etti.

        Germencik Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Adil Turgut konuya ilişkin açıklamasında, Çocuk parkının içler acısı halde olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi 'Halk ister Büyükşehir yapar' sloganının altını ne yazık ki dolduramıyor. Park Mahallemizde bulunan ve daha önce sorumluluğu belediyemize ait olan çocuk parkının durumu içler acısıdır. Oyun parkı o kadar kötü durumda ki çocukların sağlığını tehdit edecek kadar kirli. Bu park Germencik Belediyesi sorumluluğundayken öncelikle temizlik ve hijyene önem veriliyor ve her hafta çocuk oyun alanları dezenfekte edilip ilaçlama çalışmaları yapılıyordu. Temizlik işleri müdürlüğümüz özellikle çocuk oyun alanlarına karşı büyük hassasiyet göstererek düzenli temizlik ve bakımı yapıyorlardı. Ne yazık ki bu çocuk parkı Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğuna girdikten sonra çocukların oyun oynamasına müsaade edilemeyecek kadar berbat duruma gelmiştir. Bu koşullar altında çocukların parkta oynaması mümkün değil. Vatandaş bu durumun farkında değil, parkın temizliği ile ilgili şikayetler belediyemize yapılıyor. Germencik sınırları içerinde yer alan ve sizin sorumluluk sahanızdaki alanların temizliğinden ve bakımından siz sorumlusunuz. Görev ve sorumluluklarınızı yerine getirip getirmediğinizin takipçisi de biziz. Bu yüzden Aydın Büyükşehir Belediyesini acil göreve çağırıyorum" dedi.

        (BÇ-MB-Y)

        04.11.2016 09:36:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler