Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lapseki köylerine halı saha yatırımı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı olan Dişbudak, Eçialan, Adatepe ve Yenice köye 1 Milyon 500 bin liralık halı saha yapımı inşası için temel atma çalışmaları başladı.

        Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı olan Dişbudak, Eçialan, Adatepe ve Yenice köye 1 Milyon 500 bin liralık halı saha yapımı inşası için temel atma çalışmaları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında Adatepe Orta Okuluna halı saha inşası devam ediyor. Çanakkale Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Şube Müdürü Cihat Gündüz ilçede belirlenen köylere 4 adet halı saha çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. Lapseki kaymakamlığından edinilen bilgide halı saha yapılacak köylerin seçiminde nüfus, öğrenci sayısı, konumuna göre kriterler göz önünde bulunduruldu. Ak Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup başkan Vekili Bülent Turan'ın destekleriyle sürdürülen projenin tamamlanmasının ardından belirlenen köylere modern, sentetik çim yüzeyli futbol sahası teslim edilecek.

        (GD)

        04.11.2016 12:58:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler