Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altınok Öz, Ordu Tanıtım Günleri'nin açılışına katıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Ordu Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen 'Ordu Tanıtım Günleri' açılışına katıldı.

        Maltepe sahilde Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Çelik ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen törene Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Çok değerli Ordulular hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Çok sevdiğim, saydığım, ağabeyim gazeteci yazar Mete Akyol'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Buraya gelmeden önce ailesini hastanede ziyaret ettim, o yüzden biraz geç kaldım. Bu tarz etkinlikler kültür köprüsü görevi gördükleri için önemlidir. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

        (HB-SO-Y)

        04.11.2016 14:19:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler